top of page
  • Writer's pictureLD_ZSMU

Подорожуючи, вивчаємо мову

Вже стало доброю традицією на кафедрі мовної підготовки піклуватися про зимовий відпочинок іноземних студентів. Щороку вони з викладачами відвідують новорічні й різдвяні вистави та концерти, бувають на відкритті міської ялинки, відкривають для себе зимові розваги.

Окремою знахідкою викладачів кафедри стало ознайомлення  студентів з мовою та культурою нашої країни через подорожі до низки українських міст. Цього разу вирушили до Харкова. Дізнатися про «родзинки» історичного міста пощастило студентам другого курсу англомовної форми навчання. Організувала екскурсію викладач Олена Агіна.

Подорож розпочали з Екопарку, де студенти побачили домашніх і диких тварин з усіх куточків світу та збагатили свої знання української мови, спілкуючись з викладачем про тварин та їхні звички. Насолодившись гармонійною природою, мандрівники вирішили додати екстриму. Відтак у пригоді стала відома харківська канатна дорога, рухаючись якою, студенти спостерігали захід сонця з висоти пташиного польоту. Знову опинившись на землі, завершили подорож відпочинком і розвагами у мальовничій місцині  – парку ім. Горького.

Сповнені незабутніх емоцій та вражень, студенти повернулися до Запоріжжя й одразу почали мріяти про наступні подорожі.





0 comments
bottom of page