top of page
  • Writer's pictureLD_ZSMU

Студенти – іноземці стали на ковзани

Зимові  свята асоціюються зі снігом, міцним морозцем та веселими розвагами. Проте цьогоріч січень дивує запоріжців незвично теплою погодою, що збентежило й  іноземних студентів, які приїхали з теплих країн та готувалися до справжньої української зими.

Тож викладачі основного етапу навчання кафедри мовної підготовки не стали чекати, доки морозна погода прийде в місто, а вирішили показати студентам-іноземцям, що зима – це  все ж таки весело. За зимовими пригодами вирушили на  ковзанку «Метелиця». Мчати на ковзанах блискучим дзеркальним льодом – ні з чим не зрівнянне задоволення!

Першокурсники  із сонячного Марокко разом з викладачем Жанною Рагріною залюбки каталися, фотографувалися, сміялися і жартували.  Згодом зі студентами ІІ курсу, які приїхали з Індії, побувала на льоду і викладач Ольга Гриценко. А студентів ІІІ курсу з Узбекистану організувала викладач Олена Агіна.

Майже усі студенти на льоду стояли вперше, проте дуже швидко опанували нову зимову розвагу та визнали, що відпочивати приємніше  лише активно. Адже рухатися, навчатися нового, долати перепони – у цьому  радість  та сенс цікавого життя.







0 comments
bottom of page